LIVE: RAUBTIER – Klubben – Kamphunden spelas inför en rejält svettig publik

Kamphund!!! En traditionell recension dyker upp på Rockbladet imorgon. Svettigt, intensivt och och allsång präglar denna vackra kväll. Jag finner bara några minimalistiska detaljer som brister på denna scen. Ett sällan skådat träningspass som Raubtier kallar det. #rblive

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/03/Kamphund-En-traditionell-recension-dyker-upp-pa-Rockbladet-imorgon.-Svettigt-intensivt-och-och-allsa.jpg” size=”small”]
Kamphund!!! En traditionell recension dyker upp på Rockbladet imorgon. Svettigt, intensivt och och allsång präglar denna vackra kväll. Jag finner bara några minimalistiska detaljer som brister på denna scen. Ett sällan skådat träningspass som Raubtier kallar det. #rblive

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)