LIVE: RAUBTIER – Klubben – Ådrorna pumpar numera diesel

Dobermann spelas och publiken är som frälsta! Ett fenomenalt bra liveband som förtjänar all vår kärlek och dedikation. De har tagit över våra själar, ådrorna pumpar numera diesel. Ett genuint och trovärdigt band som verkligen blir bättre för varje år som går. #rblive

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/03/Dobermann-spelas-och-publiken-ar-som-fralsta-Ett-fenomenalt-bra-liveband-som-fortjanar-all-var-karle.jpg” size=”small”]
Dobermann spelas och publiken är som frälsta! Ett fenomenalt bra liveband som förtjänar all vår kärlek och dedikation. De har tagit över våra själar, ådrorna pumpar numera diesel. Ett genuint och trovärdigt band som verkligen blir bättre för varje år som går. #rblive

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)