LIVE: RAUBTIER – Klubben – Konserten börjar och publiken älskar det de ser

Jaga hårt dånar ur högtalarna! Hela klubben sjunger med från första ton, fansen är de hängivnaste jag sett på år och dar. Det märks att Stockholm älskar Raubtier! En perfekt symbios. #rblive #rockbladet #rbkonsert

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/03/Jaga-hart-danar-ur-hogtalarna-Hela-klubben-sjunger-med-fran-forsta-ton-fansen-ar-de-hangivnaste-jag-.jpg” size=”small”]
Jaga hårt dånar ur högtalarna! Hela klubben sjunger med från första ton, fansen är de hängivnaste jag sett på år och dar. Det märks att Stockholm älskar Raubtier! En perfekt symbios. #rblive #rockbladet #rbkonsert

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)