Bandit Rock Awards: Rockbladet.se mitt uppe i förberedelsarna

@rockbladet förbereder sig inför @banditrockawards ikväll! Vi har vårt egna presscentrum uppe på ena flanken av VIP-området. Det är härifrån som live.rockbladet.se kommer uppdateras! Vi kommer även ha en fotoutställning någonstans nere på golvet! Nu ger jag alla er en uppmaning, oavsett VIP eller ej, kom och besök oss. Snacka lite oss, ta en bild och bli Bandit Rock Awards-förevigade. Se nu till att ha en riktigt awesome kväll!! #Rockblad.se #förberder #sig #inför #BanditRockAwards #rblive

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/03/@rockbladet-forbereder-sig-infor-@banditrockawards-ikvall-Vi-har-vart-egna-presscentrum-uppe-pa-ena-.jpg” size=”small”]
@rockbladet förbereder sig inför @banditrockawards ikväll! Vi har vårt egna presscentrum uppe på ena flanken av VIP-området. Det är härifrån som live.rockbladet.se kommer uppdateras! Vi kommer även ha en fotoutställning någonstans nere på golvet! Nu ger jag alla er en uppmaning, oavsett VIP eller ej, kom och besök oss. Snacka lite oss, ta en bild och bli Bandit Rock Awards-förevigade. Se nu till att ha en riktigt awesome kväll!! #Rockblad.se #förberder #sig #inför #BanditRockAwards #rblive

 

Reporter: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)