ROCKBLADET.se LIVE – Folket på plats ger svaren – Daughtry @ Tyrol

För att ge svar på lite frågor! Regnar gör det inte, men det hade vart skönt! För det är HETT ikväll! Ölen flödar för fullt och get många glada leenden! Chris är på topp och levererar live framträdande i toppklass och charmar publiken till fullo! Det är fullsatt, i alla fall i det närmasta, siffrorna jag hörde innan dom drog igång snuddade vid närmare 900 fans! Och ja, Chris är så trevlig och ödmjuk som han verkar vara! #rblive #folketpåplatsgersvaren #daughtry #live #tyrol #rockbladet #rbkonsert

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/03/For-att-ge-svar-pa-lite-fragor-Regnar-gor-det-inte-men-det-hade-vart-skont-For-det-ar-HETT-ikvall-Ol.jpg” size=”small”]
För att ge svar på lite frågor! Regnar gör det inte, men det hade vart skönt! För det är HETT ikväll! Ölen flödar för fullt och get många glada leenden! Chris är på topp och levererar live framträdande i toppklass och charmar publiken till fullo! Det är fullsatt, i alla fall i det närmasta, siffrorna jag hörde innan dom drog igång snuddade vid närmare 900 fans! Och ja, Chris är så trevlig och ödmjuk som han verkar vara! #rblive #folketpåplatsgersvaren #daughtry #live #tyrol #rockbladet #rbkonsert

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)