LIVE: GHOST – En magnifik svart mässa bland sockervadden

GHOST PÅ GRÖNAN: Maffigt, vrickat, komiskt, svart och väldigt underhållande! Ghost kan inte gjort någon glad djävulsdyrkare på Grönan besviken ikväll. Recension och fler bilder på rockbladet.se inom kort. #Ghost #Rockbladet #Rblive #Rbkonsert #Grönan #GrönaLund

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/09/GHOST-PA-GRONAN-Maffigt-vrickat-komiskt-svart-och-valdigt-underhallande-Ghost-kan-inte-gjort-nagon-g.jpg” size=”small”]
GHOST PÅ GRÖNAN: Maffigt, vrickat, komiskt, svart och väldigt underhållande! Ghost kan inte gjort någon glad djävulsdyrkare på Grönan besviken ikväll. Recension och fler bilder på rockbladet.se inom kort. #Ghost #Rockbladet #Rblive #Rbkonsert #Grönan #GrönaLund

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)