Getaway Rock – Close Quarters lirar och får ständig tillströmning utav nya fans

#CloseQuarters spelar sin raka och energifyllda rock n roll på Black Stage på Getaway. Lokalen fylls på mer och mer när det musiken tränger sig ut genom dörrarna på glasklockan. Synd att inte publiken hoppar och studsar mer nu när killarna bjuder upp till party. #rblive #rockbladet #grf2014

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/08/CloseQuarters-spelar-sin-raka-och-energifyllda-rock-n-roll-pa-Black-Stage-pa-Getaway.-Lokalen-fylls-.jpg” size=”small”]
#CloseQuarters spelar sin raka och energifyllda rock n roll på Black Stage på Getaway. Lokalen fylls på mer och mer när det musiken tränger sig ut genom dörrarna på glasklockan. Synd att inte publiken hoppar och studsar mer nu när killarna bjuder upp till party. #rblive #rockbladet #grf2014

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)