ROCKBLADET.se LIVE – The Hawkins

Arboga bandet The Hawkins hade igår releaseparty för sin andra platta som släpptes igår men detta var en av många spelningar som är uppvärmning inför bandet spelning på Sweden Rock Festival i sommar. #thehawkins #rbkonsert #rblive #rockbladet #SRF

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/03/Arboga-bandet-The-Hawkins-hade-igar-releaseparty-for-sin-andra-platta-som-slapptes-igar-men-detta-va.jpg” size=”small”]
Arboga bandet The Hawkins hade igÄr releaseparty för sin andra platta som slÀpptes igÄr men detta var en av mÄnga spelningar som Àr uppvÀrmning inför bandet spelning pÄ Sweden Rock Festival i sommar. #thehawkins #rbkonsert #rblive #rockbladet #SRF

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)