LIVE: The Rolling Stones – Några extranummer får vi

STONES I STOCKHOLM: Efter att en ruffigt skitig Brown Sugar avslutat ordinarie set får vi en underbart finstämd You can't always get what you want som första extra nummer. Stonesmagi! #rblive #rbkonsert #rockbladet #rollingstones #stonesonfire #stonesstockholm #tele2arena

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/07/STONES-I-STOCKHOLM-Efter-att-en-ruffigt-skitig-Brown-Sugar-avslutat-ordinarie-set-far-vi-en-underbar.jpg” size=”small”]
STONES I STOCKHOLM: Efter att en ruffigt skitig Brown Sugar avslutat ordinarie set får vi en underbart finstämd You can't always get what you want som första extra nummer. Stonesmagi! #rblive #rbkonsert #rockbladet #rollingstones #stonesonfire #stonesstockholm #tele2arena

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)