LIVE: Pearl Jam – Eddie tackar den svenska publiken för deras hängivenhet

LIVE: Eddie tackar som ödmjukast på svenska för den extremt lyckade konserten för två år sedan. Och att de lyckades med att infria löftet att inte vänta för länge mellan tillfällena. Vad säger ni, nu kör vi vidare! #episkafton #episkkonsert #pearljam #rockbladet #rblive

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/06/LIVE-Eddie-tackar-som-odmjukast-pa-svenska-for-den-extremt-lyckade-konserten-for-tva-ar-sedan.-Och-a.jpg” size=”small”]
LIVE: Eddie tackar som ödmjukast på svenska för den extremt lyckade konserten för två år sedan. Och att de lyckades med att infria löftet att inte vänta för länge mellan tillfällena. Vad säger ni, nu kör vi vidare! #episkafton #episkkonsert #pearljam #rockbladet #rblive

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)