ROCKBLADET.se LIVE – Bandit Rock Awards inom kort

Lite mer Àn tvÄ veckor kvar till #banditrockawards. @rockbladet kommer live-rapportera frÄn galan, sÄ om du missade nÄgot eller inte kunde vara pÄ plats, besök dÄ live.rockbladet.se, Instagram- eller Facebooksida. #banditrock #rockbladet #rblive

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/02/Lite-mer-an-tva-veckor-kvar-till-banditrockawards.-@rockbladet-kommer-live-rapportera-fran-galan-sa-.jpg” size=”small”]
Lite mer Àn tvÄ veckor kvar till #banditrockawards. @rockbladet kommer live-rapportera frÄn galan, sÄ om du missade nÄgot eller inte kunde vara pÄ plats, besök dÄ live.rockbladet.se, Instagram- eller Facebooksida. #banditrock #rockbladet #rblive

 

Reporter: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)