LIVE: Intervju med festivalbesökare

Klara till vänster (17 år, Gävle)

Maximilia höger (17 år, Gävle)

Hur är betalsystemet med de nya armbanden? 

Maximilia: Mamma fyllde på, så allt var klart innan festivalen. Inga problem förutom att man kan uppleva problem med påfyllning av pengar till armbanden, där var det väldigt långa köer. 

Klara: Systemet borde behållas, men man borde förbättra allt praktiskt. Maximilia tycker också att systemet ska behållas. 

Hur är campingen i år?

Det behövs fler vattentoaletter, säger Maximilia. Köerna dit var snabba. Klara tycker att det ska finnas separata ställen för vatten, ett eget disk, med mera. Det är ofräscht om allt är på samma ställe.

Hur är årets artister?

Många (artister) har blivit större, som Avicii, säger Klara. Om Avicii lirat i år hade det (publiktrycket) varit i stil med Maiden

Maximilia: Jättebra, men det negativa är var alla spelar. Skyltningen var förvirrande om man inte hade appen. Inget namn på scenerna. Varför inte ha flaggor eller dylikt så man kan se scenernas namn på avstånd? Att man får hoppa på varandra på konserterna är otrevligt och idiotiskt, man gör lätt illa sig. Och bengaliska eldar borde kollar av vakterna så inte fler smugglar in sådana. 

 

 

 

bild (1)

Klara till vänster (17 år, Gävle)

Maximilia höger (17 år, Gävle)