LIVE: HELLFEST – Årets upplaga är nu över, kika in på Rockbladet för en krönika

HELLFEST: Årets #hellfest är över och #rockbladet har lämnat hettan i Clisson för 10 grader och regn hemma i Sverige. Håll utkik på rockbladet.se de närmaste dagarna för dagssammanfattningar och krönika. #rblive #rbfestival #rbhellfest #rockbladet #hellfestopenair

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/06/HELLFEST-Arets-hellfest-ar-over-och-rockbladet-har-lamnat-hettan-i-Clisson-for-10-grader-och-regn-he.jpg” size=”small”]
HELLFEST: Årets #hellfest är över och #rockbladet har lämnat hettan i Clisson för 10 grader och regn hemma i Sverige. Håll utkik på rockbladet.se de närmaste dagarna för dagssammanfattningar och krönika. #rblive #rbfestival #rbhellfest #rockbladet #hellfestopenair

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)