LIVE: HELLFEST – DAG 3: Sista headlinern för i år är inga mindre än Black Sabbath

HELLFEST – DAG 3: #blacksabbath var sista headlinern på årets #hellfest. Årets helt makalösa lineup kan endast toppas med #acdc och #metallica. Men då måste man utöka området! #rblive #rbfestival #rbhellfest #rockbladet #hellfestopenair

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/06/HELLFEST-DAG-3-blacksabbath-var-sista-headlinern-pa-arets-hellfest.-Arets-helt-makalosa-lineup-kan-e.jpg” size=”small”]
HELLFEST - DAG 3: #blacksabbath var sista headlinern på årets #hellfest. Årets helt makalösa lineup kan endast toppas med #acdc och #metallica. Men då måste man utöka området! #rblive #rbfestival #rbhellfest #rockbladet #hellfestopenair

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)