ROCKBLADET.se LIVE – All Time Low @ Fryshuset

#alltimelow kliver in pÄ scenen och nu undrar jag var öronpropparna tog vÀgen. Jisses vilket gÀllt skrik det kom frÄn publiken. MÄste ge en eloge till dessa bands fans, de Àr med pÄ noterna redan frÄn första riffet. Bandet dirigerar publiken med stor framgÄng! #rockbladet #rblive #rbkonsert

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/02/alltimelow-kliver-in-pa-scenen-och-nu-undrar-jag-var-oronpropparna-tog-vagen.-Jisses-vilket-gallt-sk.jpg” size=”small”]
#alltimelow kliver in pÄ scenen och nu undrar jag var öronpropparna tog vÀgen. Jisses vilket gÀllt skrik det kom frÄn publiken. MÄste ge en eloge till dessa bands fans, de Àr med pÄ noterna redan frÄn första riffet. Bandet dirigerar publiken med stor framgÄng! #rockbladet #rblive #rbkonsert

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport)