LIVE – HELLFEST – DAG2: Var Aerosmiths show lika magisk som i Stockholm?

HELLFEST – DAG2: Lördagens headliner #Aerosmith dundrar ut samma magnifika show som i Stockholm häromveckan. Är så sjukt imponerad av mr Tyler som frontman! #rockbladet #rblive #rbfestival #rbhellfest #hellfest #hellfestopenair

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/06/HELLFEST-DAG2-Lordagens-headliner-Aerosmith-dundrar-ut-samma-magnifika-show-som-i-Stockholm-haromvec.jpg” size=”small”]
HELLFEST - DAG2: Lördagens headliner #Aerosmith dundrar ut samma magnifika show som i Stockholm hĂ€romveckan. Är sĂ„ sjukt imponerad av mr Tyler som frontman! #rockbladet #rblive #rbfestival #rbhellfest #hellfest #hellfestopenair

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)