LIVE – HELLFEST – DAG1: Brutal Death Metal kickar igång den franska festivalen Hellfest

HELLFEST – DAG1: Lite fransk Brutal Death Metal till sillen? #Kronos sparkar igång #hellfest på allvar! Tre av fem scener är under tak och det blir både mörkt och svalt vilket passar både musiken och vädret väldigt bra hust nu! #hellfestopenair #rblive #rbfestival #rockbladet #rbhellfest

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/06/HELLFEST-DAG1-Lite-fransk-Brutal-Death-Metal-till-sillen-Kronos-sparkar-igang-hellfest-pa-allvar-Tre.jpg” size=”small”]
HELLFEST - DAG1: Lite fransk Brutal Death Metal till sillen? #Kronos sparkar igång #hellfest på allvar! Tre av fem scener är under tak och det blir både mörkt och svalt vilket passar både musiken och vädret väldigt bra hust nu! #hellfestopenair #rblive #rbfestival #rockbladet #rbhellfest

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)