LIVE: COPENHELL – Finntroll har återigen hittat till festivalen i Köpenhamn

COPENHELL 2014 – DAG2: Finntroll; personligen har jag lite svårt för folkrockmetal, tycker mest det påminner om midsommardans med knätofsar i Dalarna! Men finländska Finntroll har en stor fanbase här på Copenhell! Det känns välspelat, rutinerat och de levererar en fet show till den folkrocktörstande publiken! En riktig överraskning!   #rblive #finntroll #rockbladet #copenhell2014 #copenhell #rbcopenhell2014


COPENHELL 2014 - DAG2: Finntroll; personligen har jag lite svårt för folkrockmetal, tycker mest det påminner om midsommardans med knätofsar i Dalarna! Men finländska Finntroll har en stor fanbase här på Copenhell! Det känns välspelat, rutinerat och de levererar en fet show till den folkrocktörstande publiken! En riktig överraskning!   #rblive #finntroll #rockbladet #copenhell2014 #copenhell #rbcopenhell2014

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)