LIVE: ROCK AM RING (Dag 4) – Alter Bridge

ROCK AM RING-DAG4: Temperaturen har sjunkit något men #AlterBridge höjer upp den igen. Är helt klart den varmaste rockfestival jag upplevt. Men nu ryktas det om regn och åska senare ikväll… #rblive #rockbladet #rbrar14 #rbfestival #rockamring #rar2014

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/06/ROCK-AM-RING-DAG4-Temperaturen-har-sjunkit-nagot-men-AlterBridge-hojer-upp-den-igen.-Ar-helt-klart-d.jpg” size=”small”]
ROCK AM RING-DAG4: Temperaturen har sjunkit nĂ„got men #AlterBridge höjer upp den igen. Är helt klart den varmaste rockfestival jag upplevt. Men nu ryktas det om regn och Ă„ska senare ikvĂ€ll... #rblive #rockbladet #rbrar14 #rbfestival #rockamring #rar2014

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)