LIVE: ROCK AM RING (Dag 3) – diefantastischenvier

Rock am Ring dag 3: Det börjar fyllas på framför stora scenen i väntan på #linkinpark Nästa band till rakning är det tyska hip-hop bandet #diefantastischenvier Räkna med publikrespons! #rblive #rar2014 #rbrar14 #rbfestival #rockamring #rockbladet

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/06/Rock-am-Ring-dag-3-Det-borjar-fyllas-pa-framfor-stora-scenen-i-vantan-pa-linkinpark-Nasta-band-till-.jpg” size=”small”]
Rock am Ring dag 3: Det börjar fyllas pÄ framför stora scenen i vÀntan pÄ #linkinpark NÀsta band till rakning Àr det tyska hip-hop bandet #diefantastischenvier RÀkna med publikrespons! #rblive #rar2014 #rbrar14 #rbfestival #rockamring #rockbladet

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)