LIVE: ROCK AM RING(Dag 3) – Presskonferans

Rock am Ring dag 3: Arrangören håller presskonferens i pressrummet. Man tackar Nürburgring för 30 fantastiska år. Mönchengladbach vid tysk-franska gränsen är i förhandling med arrangören om att bli ny ort för den gigantiska festivalen 2015. #rblive #rar2014 #rbrar14 #rbfestival #rockamring #rockbladet

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/06/Rock-am-Ring-dag-3-Arrangoren-haller-presskonferens-i-pressrummet.-Man-tackar-Nurburgring-for-30-fan.jpg” size=”small”]
Rock am Ring dag 3: Arrangören hĂ„ller presskonferens i pressrummet. Man tackar NĂŒrburgring för 30 fantastiska Ă„r. Mönchengladbach vid tysk-franska grĂ€nsen Ă€r i förhandling med arrangören om att bli ny ort för den gigantiska festivalen 2015. #rblive #rar2014 #rbrar14 #rbfestival #rockamring #rockbladet

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)