LIVE: SWEDEN ROCK FESTIVAL – W.A.S.P

SWEDEN ROCK – DAG2: W.A.S.P predikar om Satan just nu på Rock Stage. Mr Lawless ser riktigt taggad ut! Tidigare på presskonferensen så pratade han om vikten att skaffa sig en egen uppfattning om saker, inte bara köpa allting som folk säger. Och då relaterar han så klart om religion. Horns up för det Blackie! #wasp #srf2014 #rockbladet #rblive

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/06/SWEDEN-ROCK-DAG2-W.A.S.P-predikar-om-Satan-just-nu-pa-Rock-Stage.-Mr-Lawless-ser-riktigt-taggad-ut-T.jpg” size=”small”]
SWEDEN ROCK - DAG2: W.A.S.P predikar om Satan just nu på Rock Stage. Mr Lawless ser riktigt taggad ut! Tidigare på presskonferensen så pratade han om vikten att skaffa sig en egen uppfattning om saker, inte bara köpa allting som folk säger. Och då relaterar han så klart om religion. Horns up för det Blackie! #wasp #srf2014 #rockbladet #rblive

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)