LIVE: ROCK AM RING – Pressarean

Från pressarean har vi utsikt över hela det enorma området på Rock am Ring. Än så länge är det bara halvfullt med folk men senare ikväll lär det bli lika packat som igår. #rblive #rar2014 #rbrar14 #rockamring #rockbladet #rbfestival #rbrar14

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/06/Fran-pressarean-har-vi-utsikt-over-hela-det-enorma-omradet-pa-Rock-am-Ring.-An-sa-lange-ar-det-bara-.jpg” size=”small”]
FrĂ„n pressarean har vi utsikt över hela det enorma omrĂ„det pĂ„ Rock am Ring. Än sĂ„ lĂ€nge Ă€r det bara halvfullt med folk men senare ikvĂ€ll lĂ€r det bli lika packat som igĂ„r. #rblive #rar2014 #rbrar14 #rockamring #rockbladet #rbfestival #rbrar14

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)