LIVE: SWEDEN ROCK – DAG2 – Reporter gifter sig på plats

SWEDEN ROCK – DAG2: Rockbladet.se's egna reporter Charlotte gifter sig idag med sin Pete här på Sweden Rock. Mer rock n roll blir det inte! Stort grattis önskar hela redaktionen! #srf2014 #rblive #rockbladet #marriage #rockmarriage #swedenrockmarriage

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/06/SWEDEN-ROCK-DAG2-Rockbladet.ses-egna-reporter-Charlotte-gifter-sig-idag-med-sin-Pete-har-pa-Sweden-R.jpg” size=”small”]
SWEDEN ROCK - DAG2: Rockbladet.se's egna reporter Charlotte gifter sig idag med sin Pete här på Sweden Rock. Mer rock n roll blir det inte! Stort grattis önskar hela redaktionen! #srf2014 #rblive #rockbladet #marriage #rockmarriage #swedenrockmarriage

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)