LIVE: SWEDEN ROCK – Barhäng på Backstageområdet

Dag1: Vi besöker VIP-baren på Backstage-området. Vi träffar på Bronxen från JUNKSTARS och Ömer från Despotz. De tycker det är lagom nice att hänga och ta det lugnt en stund! #srf2014 #jägermeister #backstage #rockbladet #rblive

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/06/Dag1-Vi-besoker-VIP-baren-pa-Backstage-omradet.-Vi-traffar-pa-Bronxen-fran-@junkstarsofficial-och-Om.jpg” size=”small”]
Dag1: Vi besöker VIP-baren på Backstage-området. Vi träffar på Bronxen från @junkstarsofficial och Ömer från @despotz. De tycker det är lagom nice att hänga och ta det lugnt en stund! #srf2014 #jägermeister #backstage #rockbladet #rblive

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)