LIVE: AEROSMITH‬ – Tyler har en svår uppgift ikväll – att toppa Jay Buchmans sånginsats

Helt sjukt bra spelning av Rival Sons som definitivt är värda en större publik än de som hittills letat sig in på arenan. Steven Tyler får svårt att toppa Jay Buchanans sånginsats ikväll. #rivalsons #rblive #rockbladet #tele2arena

[igp-video src=”” poster=”http://live.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/6/2014/06/Helt-sjukt-bra-spelning-av-Rival-Sons-som-definitivt-ar-varda-en-storre-publik-an-de-som-hittills-le.jpg” size=”small”]
Helt sjukt bra spelning av Rival Sons som definitivt är värda en större publik än de som hittills letat sig in på arenan. Steven Tyler får svårt att toppa Jay Buchanans sånginsats ikväll. #rivalsons #rblive #rockbladet #tele2arena

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)