LIVE: Port Noir – Black Carpet

Södertäljetrion Port Noir som debuterade med plattan "Puls" via Anders Fridéns (In Flames) egna skivbolag Razzia Notes. Ryktena om bandet tog fart efter den omtalade YouTube-videon ”Sun dè Man”. En låt som imponerande nog tillkom efter att bandet bara funnits i en dag. Onsdagen den 2 maj förra året gjorde sedan bandet sin allra första spelning då fick den stora äran att inleda inför Sveriges största band, In Flames, inför ett kokande och utsålt Debaser Slussen. Ikväll fick vi återigen se grabbarna upptäda, denna gång på Göta Källare. Killarna leverade helhjärtat från stunden de äntrade scenen. Låtar som "Tide", "Debris, "In This Void" och "Sun dè Man" gick varmt hem hos publiken. Bandet har alltid varit en oerhört bra liveakt och de är utan tvekan en av årets starkaste bokningar på Göta Källares scen.

DSC_4040 copy

DSC_4089 copy

DSC_4105 copy

DSC_4117 copy

DSC_4166 copy

DSC_4230 copy

DSC_4254 copy

DSC_4355 copy

Foto: Joanna Hemmingsson (joanna.hemmingsson@rockbladet.se)
Event: Port Noir, Wolverine, Librah
Datum: 2014-04-09
Plats: Black Carpet / Göta Källare