LIVE: Rockbladet bevakar ACCEPT på Debaser Medis – 30/9

Ikväll kommer en av metalscenens giganter, det tyska bandet ACCEPT, och besöker DEBASER MEDIS i Stockholm. Rockbladet.se kommer vara på plats och LIVE-rapportera under hela kvällen. Vi ses väl där?

RB-Live-Accept-DebaserMedis-30-9-add-300x300

Ikväll tisdagen den 30 september kommer det tyska metalbandet ACCEPT till DEBASER MEDIS i Stockholm. De kommer i sedvanlig stil mangla sönder sin publik, och visa Sverige att de fortfarande kan leverera grymt bra Klubb-Live-Shower.

Rockbladet.se's crew Fredrik Brolin och fotografen Micke Andersson kommer vara på plats och leverera LIVE-rapporter under hela kvällen. Antingen följer ni allt via LIVE.Rockbladet.se och/eller via Instagram.com/rockbladet med hash-tags #rockbladet #rblive.

VI SES I VIMLET OCH PÅ WEBBEN!

/Rockbladet.se LIVE-Crew