SKANSEN: Uffe får bara spela två extranummer

LUNDELL PÅ SKANSEN: Eftersom en konsert inte får hålla på längre än 22.00 på Skansen blir det bara två extranummer ikväll men redan 14:e september spelar Lundell i Stockholm igen. Recension och bilder från kvällens konsert hittar ni på www.rockbladet.se under morgondagen. #lundell #rblive #rbkonsert #rockbladet #ulflundell #skansen


LUNDELL PÅ SKANSEN: Eftersom en konsert inte får hålla på längre än 22.00 på Skansen blir det bara två extranummer ikväll men redan 14:e september spelar Lundell i Stockholm igen. Recension och bilder från kvällens konsert hittar ni på www.rockbladet.se under morgondagen. #lundell #rblive #rbkonsert #rockbladet #ulflundell #skansen

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)