SÖDRA TEATERN: Adrian ger nytt liv i Eldkvarns gamla hit Din Lilla Hund

ELDKVARN PÅ SÖDRAN: Plura påpekar att de inte gjort någon ny platta på ett tag och därför kommer spela en del riktigt gammalt godis. Adrian Modigård blåser ungdomligt liv i Din Lilla Hund och Nere På Klubben från en tid då bandet var New Wave. #eldkvarn #rockbladet #rblive #rbkonsert #södran #mosebacke


ELDKVARN PÅ SÖDRAN: Plura påpekar att de inte gjort någon ny platta på ett tag och därför kommer spela en del riktigt gammalt godis. Adrian Modigård blåser ungdomligt liv i Din Lilla Hund och Nere På Klubben från en tid då bandet var New Wave. #eldkvarn #rockbladet #rblive #rbkonsert #södran #mosebacke

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)

2 Responses

  1. 2019-12-03

    … [Trackback]

    […] Information to that Topic: live.rockbladet.se/?p=3393 […]

  2. 2019-12-03

    … [Trackback]

    […] Information to that Topic: live.rockbladet.se/?p=3393 […]