Getaway Rock – Dregen genomför just nu sitt första gig som solo-artist

#Dregen kör just nu sitt första gig som solo-artist på Getaway Rock Festival. Han är inte på nåt sätt debutant, utan han har stor rutin på hur Red Stage ska fyllas med svullstig rock n roll. Jag tycker att han tar ut svängarna riktigt bra nu när han äger scenkanten helt själv. Beviset att besökarna gillar det är att området framför scenen fylls på mer o mer för varje riff som tas. #rockbladet #rblive #grf2014


#Dregen kör just nu sitt första gig som solo-artist på Getaway Rock Festival. Han är inte på nåt sätt debutant, utan han har stor rutin på hur Red Stage ska fyllas med svullstig rock n roll. Jag tycker att han tar ut svängarna riktigt bra nu när han äger scenkanten helt själv. Beviset att besökarna gillar det är att området framför scenen fylls på mer o mer för varje riff som tas. #rockbladet #rblive #grf2014

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)