LIVE: ROCK AM RING (Dag 4)- Avenged Sevenfold får igång publiken rejält

ROCK AM RING – DAG4: Det har varit lite sparsamt med circlepits under dagen men under konserten med #avengedsevenfold kommer de igång ordentligt igen. Ni följer väl streamingen från #rockamring på www.swr3.de ? Klockan 22.00 kliver giganterna #Metallica upp på scenen. #rar2014 #rblive #rockbladet #rbfestival #rbrar14


ROCK AM RING - DAG4: Det har varit lite sparsamt med circlepits under dagen men under konserten med #avengedsevenfold kommer de igång ordentligt igen. Ni följer väl streamingen från #rockamring på www.swr3.de ? Klockan 22.00 kliver giganterna #Metallica upp på scenen. #rar2014 #rblive #rockbladet #rbfestival #rbrar14

 

Reporter: Rockbladet.se Crew (rb@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)