LIVE: SWEDEN ROCK – DAG1 – Alter Bridge levererar en show med riktigt tyngd i

Alter Bridge smällde på med det tunga artilleriet. Publiken var smått blygsamma till en början, men med Myles uppmaningar så kom de igång ordentligt. En nyhet på den här turnen var låten titellåten från nya albumet Fortress. Mer bilder och recension inom kort. #srf2014 #alterbridge #rockbladet #rblive


Alter Bridge smällde på med det tunga artilleriet. Publiken var smått blygsamma till en början, men med Myles uppmaningar så kom de igång ordentligt. En nyhet på den här turnen var låten titellåten från nya albumet Fortress. Mer bilder och recension inom kort. #srf2014 #alterbridge #rockbladet #rblive

140605-SRF2014-AB-Bild02
(Patrik Åkelund diggar det han ser, trots att han bara sitter ned)
 

 

Reporter: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

(ROCKBLADET.se LIVE Rapport from Instagram)

2 Responses

  1. 2019-09-08

    … [Trackback]

    […] Read More Info here to that Topic: live.rockbladet.se/?p=2031 […]

  2. 2019-09-15

    … [Trackback]

    […] Info to that Topic: live.rockbladet.se/?p=2031 […]